Mannen haarmode.

We noemen de drie moderne herenkapsels van deze tijd. Zomer of winter bij Nathaly´s kapsalon in Barendrecht loopt u ten alle tijden met een modieus model. Strakke zijkanten was de mode in 2017. Een haarstijl die doorgaat in 2018. in 2018 neemt de lengte van dit kapsel toe zodat er meer mee gespeeld kan worden.Ondanks het iets langere model wordt er nog steeds gebruik gemaakt van strakke randen.
Barendrecht kappers
vbbv

Scheren van een scheiding.

Een nog diepere en opvallende scheiding? Vraag uw kapster om de scheiding te scheren. Een onovertroffen effect. Expertise van het haar is bij Nathaly´s H&B kapsalon aan de orde van de dag. Kijk ook behandelingen dames

Scheiding.

De scheiding maakt een sterke comeback nu de stijlen uit de jaren 90′ weer hip zijn. Dit strakke herenkapsel kan op vele verschillende manieren gedragen worden, van subtiel tot aan hard. De eerste keer wanneer je dit kapsel aanlaat meten, kies dan voor een subtiele zijscheiding, zodat dit kapsel makkelijk kan wennen. Wil jij toch liever een statement maken, dan kan je de kapper vragen om deze lijn op de scheiding in te scheren voor een harder effect.

Voor meer informatie kunt u langskomen aan de Dorpsstraat 72 in het centrum van Barendrecht.

Onder het genot van een kopje koffie of thee kunnen we uw wensen bespreken.

U kunt ook telefonisch contact opnemen. Klik met uw mobiel op bovenstaand ´belicoontje´ of bel met een vaste telefoon (0180) 855017.

Herenmodellen

Haarkleurspecialisatie
Bekijk

Expertise

Contrastkleuren
Bekijk

Mannen kapsel

Herenmodellen
Bekijk

Coupe de soleil

Highlights
Bekijk